Hand
Hand

Hoe het werkt

Een recycle dienst voor sloten zoals Keycycle bestond nog niet. Dus het werkt net wat anders dan je gewend bent. Gelukkig is het helemaal niet ingewikkeld. Lees maar mee.

Onze dienst

Bij Keycycle vervang je je cilindersloten voor andere gebruikte en gekeurde cilindersloten. Jouw sloten stuur je in naar Keycycle. Wij keuren deze, en zorgen dat ze een tweede leven krijgen in een nieuwe deur, of recyclen ze.

Bestellen en betalen

Via onze bestelmodule vul je precies in hoeveel cilinders en sleutels je wilt vervangen en wat hun specificaties zijn. Je kunt kiezen om precies hetzelfde terug te vragen, of je kunt kiezen voor een upgrade. Een stapje omhoog qua veiligheid, een extra cilinder of sleutel bijvoorbeeld. Vervolgens betaal je ons in eerste instantie de nieuwprijs van de cilinders en de sleutels die je bestelt. Een deel van dit bedrag is een waarborg. Zodra je ons jouw oude cilinders en sleutels opstuurt, maken we direct deze borg aan je over. Daarmee kost de wissel je in totaal slechts 50 euro. Voor eventuele upgrades in je bestelling betaal je slechts de kostprijs van het materiaal. Zo ben je bij ons voordelig uit.

Ontvangen en installeren

Zodra je van ons je nieuwe, gebruikte cilinders hebt gekregen, installeer je deze gemakkelijk zelf in je deuren. Met onze handige instructievideo hieronder kan je zien hoe je dit doet. Het is niet moeilijker dan het vervangen van een gloeilamp! Dat scheelt weer een dure slotenmaker.

Opsturen

Uiteraard sturen wij jou eerst je nieuwe cilinders toe. Pas daarna hoef je ons jouw oude cilinders te sturen. Dit maken we je heel gemakkelijk. Bij je nieuwe cilinders zit een verzendlabel. Dit plak je op de doos met jouw oude cilinders en lever je zo in bij een PostNL punt. De kosten nemen wij voor onze rekening. Er zijn dus geen verborgen kosten.

Arrow

Meer vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog meer vragen hebt. Antwoorden op de meeste prangende vragen vind je op onze FAQ. Of stuur ons een berichtje, we horen graag van je.