Keycycle. Gun je slot een nieuwe deur.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Bij Keycycle gooien we alle drempels om je cilindersloten te vervangen overboord. Het kan namelijk ook zonder keuzestress, zonder slotenmaker én zonder verspilling van grondstoffen. En dat bezorgt je ook nog eens een fikse besparing op je kosten!

Photo

"ik heb net een huis gekocht en stond er eigenlijk niet bij stil dat ik mijn sloten zou moeten vervangen. Met keycycle ging dit gemakkelijk, goedkoop en duurzaam! "

Annegien, Nijmegen

Hand

Dit is Folkje, de vrouw achter Keycycle

Toen ik mijn eigen sleutels verloor en voor de veiligheid mijn sloten wilde vervangen, kwam ik erachter dat de slotenindustrie behoorlijk onduurzaam, prijzig en vooral onoverzichtelijk is. Materialen die eigenlijk nog jaren meekunnen worden vervangen, vaak door hele dure slotenmakers. Dat vond ik zonde. Zeker toen ik erachter kwam dat het vervangen van een cilinder net zo makkelijk zelf te doen is als het vervangen van een lampje. Er waren bovendien duizend opties voor het vervangen van mijn slot, maar geen een was goed voor de planeet of mijn portemonnee. Daarom ben ik gestart met Keycycle: een duurzame, goedkope en makkelijkere manier om je sloten te vervangen.

Ik begin dit avontuur met veel eigen ervaring in sociaal ondernemen en ICT. Om ook nog te zorgen voor piekfijne productkennis en maximale veiligheid, heb ik een opleiding gedaan tot gecertificeerd beveiligingsadviseur voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien heb ik andere mensen om me heen verzameld die van Keycycle een succes willen maken. Slotenkenners, veiligheidsspecialisten, online en e-commerce experts.
Wil je iets van ons weten? Stel maar een vraag!

Team

Dit maakt jouw aankoop duurzaam

Keycycle draagt bij aan een circulaire economie. Met keycycle krijgen jouw cilindersloten een tweede leven, waardoor er geen onnodige grondstoffen worden verbruikt. Daarmee bespaar je CO2 en behoud je de broodnodige grondstoffen voor volgende generaties. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere toekomst, daar mag je best trots op zijn!

Misschien heb je vragen…

Daarvoor hebben we een hele pagina!

FAQ

Ja, ik wil mijn sloten vervangen!